L'arbre a l'ombra

Els alumnes de Tercer Cicle de E. Primària i Primer Cicle d'ESO assistiren, el divendres 21 de gener de 2010, a l'Auditori de Torrent a la representació de l'obra "L'arbre a l'ombra" per Kiranola Teatre.
Kiranola teatre és una companyia fundada al 2010 per Roger Fresquet, actor, dramaturg i periodista. La companyia ha començat el seu camí amb la posada en escena de L´Arbre a l´Ombra, un text original escrit per Roger Fresquet i adreçat a un públic escolar d´edats compreses entre els huit i els setze anys, tot i que es pot dir què és una obra per a tots els públics.
L´Arbre a l´Ombra és un muntatge poètic i oníric on la companyia ha barrejat diversos llenguatjes: l´expressió corporal i la dansa tenen el seu espai entre els retalls d´humor i les reflexions que planteja el text, l´ús de titelles- plenes d´expressivitat i alter ego i metàfora dels nostres somnis i valors-, el llenguatge audiovisual que pretén reforçar el món de somni al que els elements escènics, senzills i coloristes, fan referència.Amb esta obra Kiranola Teatre emprenem una aventura que esperen poder compartir amb el públic durant molts anys. Tots allí presents vam gaudir d'aquest meravellós,poètic,imaginatiu i màgic espectacle.
Moltes gràcies a Roger, Pilar, Mario...i a tots els que ho han fet possible! Enhorabona!

No hay comentarios: