EL TELÓ S'ALÇA A L'AULA DE CULTURA DE LA CAM


Ja ha arribat el dia de la representació!

Els vint-i-nou alumnes del grup de teatre i Rafa ens diriguim cap a Torrent. Tots molt nerviosos i al mateix temps contents perque els nostres companys Sergi i Edu ja hi són amb nosaltres, tots dos estaven malalts i la vespra no van poder-hi vindre a assajar al teatre. Sergi feia el paper de Romeu i era clau a la nostra representació. Va fer un gran esforç per hi estar, i nosaltres ho agraïm.

Arribarem al teatre a les 10'20h.Tots es dirigirem als vestidors i començarem a disfressar-nos i a maquillar-nos. Juan, el fotograf, amb la seua càmera no deixava de fer fotografies.Cadascú anava preparent-se i col.locant-se al seu lloc.Ho teniem tota apunt.Víctor ,el nostre excompany i especilista en so i llum, se'n puja a la cabina en companyia de Pepe, el tècnic del teatre. El públic comença a entrar a la sala. Es sent molt de soroll. La sala s'ompli de criatures de tercer cicle de Primaria i ESO. S'apaguen els llums de l'escenari. Seguim estant nerviosos.Rafa ens desitja "Molta merda!"Eren les 11'10h. quan Pilar, representant del grup de teatre CUCURUCÚ, inagura la XIa Mostra de Teatre Escolar.

Quan acaba ens presenta, i de colp i volta les cortines blaves de l'escenari s'obrin al mateix compàs que la música s'inicia. Comença la representació!

Tot va eixint sobre rodes.Des de la primera escena fins a la vuitena.S'escolta de meravella. Víctor controla els llums a la perfecció. Les coreografies impecables. L'audiovisual sense fallar.

Quan transcorreixen els cinquanta cinc minuts i tot és a la fi.Esclaten al patí de butaques els aplaudiments de l'interessat públic. Hi som satisfets, respirem, eixim a saludar, som un gran equip!

Seguixen les felicitacions per part dels professors assistent. I dels organitzadors.

L'experiència una volta més positiva.

Es fa l'hora de dinar. Tots tenim fam i a on anirem a dinar?

Endevina-ho!


1 comentario:

antoninavarro dijo...

Felicitats Rafa i a tot el grup! Veig que continueu amb ganes i rodant l'espectacle. Teniu molta sort de comptar amb un professor i director de teatre com Rafa.