¡Gran èxit a la 10ª Mostra Escénica!













Hi havia una vegada un Princepet que vivia en un planeta, que era a penes un poc més gran que ell. Així comença la Història de “El Principito” que l’escola de teatre del col·legi “Helios” ha presentat a esta Mostra Escènica de la Pobla.
El grup de l’Eliana ha adaptat esta l’obra clàssica per portar-la a l’escenari.
En esta adaptació ens conta la història d’eixe xiquet príncep que ha de viatjar per conèixer el vertader valor de l’amistat. El protagonista de l’obra anirà de planeta en planeta i coneixerà diferents personatges en un conte que vol ensenyar el que és més important a la vida.
El grup de teatre del col·legi Helios de l’Eliana fa així un viatge de la novel·la al teatre i de la paraula escrita a la representació per acostar esta obra de valors.
Per a estos joves es tracta d’una oportunitat d’actuar damunt d’un escenari amb la qual finalitzen l’ensenyament d’una matèria que al centre es té com a optativa. La mostra de la Pobla els oferix esta possibilitat.
El col·legi Helios ha participat enguany dins el passes escolars. Enguany a més de les escoles ha participat el públic de les residències.
Notícia treta de l'informatiu de la pobla televisió (http://www.lapobla.tv)

No hay comentarios: