Recital Poètic PARAULARBRE



El dia 30 d’abril i com acte de cloenda de la jornada del llibre va tindre lloc a la biblioteca del col.legi el recital poètic “PARAULARBRE” a càrrec de les alumnes de 2n ESO ( Maria Llagunes, Miriam Espinosa, Belen Arnau i Maria Cervera) bassat a l’obra del nostre benvolgut escriptor i amic Jordi Garcia i Vilar.
Recital en valencià, amb una bona dicció, i el llenguatge plàstic, i musical, gens convencional, ens van conduir a contemplar, a escoltar, a deixar sorprende’ns i fins i tot a enamorar-nos.

PARAULARBRES designa una realitat “inventada”, on els arbres adquereixen una nova dimensió. Es produix una simbiosi entre els arbres i el llenguatge poètic.
Hem descobert els arbres com objectes simbòlics fent evident la seua vessant metafòrica, el que són i signifiquen, tant pel que fa a la seua poètica visual com literària.
Al recital esdevé un tot on es fusiona paraula i arbre recreant um univers fantàstic.Una invitació a mirar els arbres, el paisatge, des de l’ambit de la imaginació, de les sensacions, de les emocions…


Hem gaudit d’aquest recital tot l’alumnat i professorat de Ed. Primària i Primer Cicle de Secundària...assaborint les paraules i fulles, branques i versos, poemes i arbres.

No hay comentarios: