ALICIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES













Enguany el grup OpTEATRHELIOS de 2n d'ESO ha participat en el projecte CAIXAESCENA organitzat per l'Obra Social Fundació La Caixa amb l'espectacle en valencià "ALICIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES" de Lewis Carroll en versió de Pasqual Alapont i adaptació de Rafa Desco .Quinze alumnes han interpretat els diferents personatges: Amparo Plaza, en el paper d'Alicia; Alira Ramos, en Elisa; Yolanda Rodríguez, en Conill Blanc; María Santamaría, en Gat de Cheshire; José Elias Zorrila, en Porc Espí; Jorge Cenrián, en Albatros; Tomás Llaveria, en Cuc i Bessó 1; Naomi Tamarit,en Ou i Llebre; Lorena García, en Ocell Babau; Alicia Escudero, en Foca; Alberto Ferrer, en Rei; Amalia Domingo en, Reina; El nino, en Bebé Príncep; Alejandro Solaz, en Barreter Boig; Andrea Moreno, en Bessó 2 i Alejandro Fernández, en Herald.

La música i cançons han estat a càrrec de Javier González. El vestuari l'ha dissenyat Paula Maiques.El muntatge audiovisual per OpVideo.L'escenografia el taller Opteatrhelios.Llum i so per Javier Herrero. Y la direcció ha estat a càrrec del professor de Teatre Rafa Desco.

L'obra s'ha representat al pavelló d'esports del col.legi el dia 9 de juny de 2009 a les 15'00h.
(Per motius alients a l'escola aquesta obra no es va poder representar el dia 22 de maig de 2009)

Aquest espectacle forma part de la programació de les "XVIII JORNADAS DE TEATRO Y EXPRESIÓN" que organitza cada any el Departament de Dramatització-Teatre de col.legi Hèlios.

No hay comentarios: