PARTICIPACIÓ MOSTRA CAIXA ESCENA

Ja ha arribat el dia esperat. El 2 de maig, dia de la inaguració de la MOSTRA CAIXA ESCENA. Organitzada per la Fundació La Caixa y coordinada per AVEC.
Es varen fer les dos i quart de la vesprada. Hora que arriba el autobús(proporcionat per l'organització) que ens portaria a Alaquas, poble on s'inagura aquesta mostra. Ja haviem dinat, agafarem les motxilles amb les disfresses i partirem cap al lloc abans mencionat. Ens acompanyava Isabel,la nostra xòfer, amb una furgoneta plena d'atrezzo i material necessari per al nostre espectacle. Arribarem cap a les tres.Estaven esperant-nos membres d'AVEC. Varem descarregar tot el material de la furgoneta, i Isabel se'n va anar cap a l'escola.
Teníem curiositat per conéixer el teatre. Però no va ésser fins a les tres i mitja en punt, quan el responsable ens obrigué les portes.Entraren i ens quedarem bocabadats del pati de butaques i del escenari. S'agruparem i Valentí Piñot, el nostre assesor; i Toni Navarro, responsable d'AVEC, ens donaren unes recomanacions. Mentre Rafa Desco, el nostre director-professor; i Victor Prieto, nostre tècnic de llum i so, muntaren tota l'escenografia i prepararen els elements de l'audiovisual.
Quan ja estava tot apunt varem fer un assaig tècnic (entrades, eixides, moviments escènics,control de so i llum, projeccions...etc).
Eren cap a les sis de la vesprada quan vam passar als camerins. Quins camerins!!! Es sentíem com actors i actrius professionals!!!
Començarem a caracteritzar-nos; ens disfressarem i ens maquillarem com Rafa ens havia indicat.
Ja s'acostava l'hora de l'inici de la representació. S'agruparem tots i Rafa ens va donar ànims i força per a xafar l'escena sense por i tranquils.
A les 18'50 h. ja estavem tots apunt i dalt de l'escenari. Esperarem a que els organitzadors de la mostra (Frederic Roda, respresentant de la FLC; Antoni Navarro, respresentant d'AVEC,; i D. Jorge Alarte, alcalde d'Alaquas) diriguiren unes paraules al públic assistent. Va ésser a les 19'05. En aquell moment quedà inagurada la MOSTRA DE TEATRE CAIXA ESCENA.
A continuació ens toca el torn a nosaltres. Erem el primer grup a representar.
Es fa un silenci sepulcral. S'apaguen els llums de sala i s'obri el teló.
Comença l'acció i s'endinsem en un món de fantasia. Al BOSC DE VERONALAND, on dónem vida a cadascú dels personatges que hi apareixen. L'obra trancorrix sobre rodes, tot ens ix brodat, estem satisfets del treball realitzat. Sobretot Rafa, entre bombolines, aplaudia desesperat;quin somriure!
Varem saludar al públic i s'agafarem tots de les mans. El treball d'equip havia donat resultats. Estem tots molt contents.

Al pati de butaques es troben els nostres amics, alguns iaios, els nostres pares (ja és la segon volta que han vist l'obra; però ahí hi són); Vicent Monfort i Aurora Torres representant a l'escola; Anna Giménez i Aurora Monfort que ens han assajat les coreografies(varen fer un gran esforç per hi assistir i arribar a temps). Agraïm a tots ells la seua presència.
Després d'1 hora i cinc minuts que durà la representació. Acudirem als camerins per a canviar-nos i desmaquillar-nos.
Passarem d'ésser actors a espectadors. Doncs, ens quedarem a veure la segona obra que es representava "Cucucopardalòpolis" de L'IES Tirant lo Blanc de Torrent.
A l'acabar aquesta obra tots col.laborarem per a desmontar i carregar en la furgoneta tot el material emprat. Puix no podíem deixar res al teatre per a l'endemà. Rafa conduïa la furgoneta i Víctor ens acompanyava a l'autobús en la tornada.
Hi arribarem a l'escola, on estaven els pares esperant, passades les 22'30 hores.
Fou un dia molt teatral.
I a l'endemà a l'escola, com qualsevol dia normal.
Així són les coses!!!
Toni,Anna,Rafa,Lucía,Frederic,
Jesús i Valentí

No hay comentarios: