NIT DE TEATRE

Ahir 26 d'abril a les 10 de la nit vam representar l'obra "EL BOSQUE DE VERONALAND" a la nostra escola, acudiren pares, mares, companys, companyes, familiars i amics. Volem agrair la presència del nostre amic i assesor Valentí Piñot. Valentí ens va animar i ens va aplicar unes quantes tècniques de relaxació per a poder xafar l'escenari sense por i relaxats.
Ens varem desitjar molta merda!!!
Ens ho varem passar d'allò més bé, els actor i actrius van estar magnífics. Els efectes de llum van resultar. Es va escoltar molt bé en tota la sala.Es va crear un ambient meravellós. Encara que hi han coses que deurem de millorar; com per exemple estar en silenci entre bambolines. Ho fan els nervis!!!
Els espectadors estaven molt atents.Seguien l'obra amb molta curiositat. Però quan va acabar esclataren els aplaudiments...i aplaudiments.Quina pell de gallina!!! Després seguiren les felicitacions.Vam gaudir tots de l'espectacle. Però hi hagué gent que s'ho va perdre. Què no es preocupe!!!Podrà veure-la el proper dia 2 de maig a les 19'00h. al teatre de l'Escola de Música d'Alaquas (Avinguda del País Valencià nº9), en la inaguració de la "Mostra Teatre Caixa Escena". Us esperem!!!




No falteu!!! Què no vos ho conte ningú!!!

No hay comentarios: